Топ 5 переваг туристичного страхування ARX під час війни

Мільйони українців опинилися поза межами країни після нападу Росії. Масова міграція жінок та дітей з регіонів із загрозою ракетного обстрілу та активних бойових дій триває. Запланували виїзд за кордон? Вашій сім’ї потрібна туристична страховка. Компанія ARX забезпечує надійний фінансовий захист навіть під час війни.

ARX страхує осіб від 0 до 85 років

Стандартні туристичні продукти передбачають страхування від 1 до 75 років. Наразі страховик дозволив оформлення полісів на немовлят та осіб похилого віку. Це дуже важливо для сімей, які виїжджають до країн ЄС, Північної Америки, Туреччини, Азії. Для оформлення поліса на дитину потрібно вказати дані закордонного паспорта дорослого родича.

ARX дозволяє оформлення страховки за кордоном

Класика туристичних страховок покупка в Україні з наданням полісу під час перетину кордону. ARX дозволила оформлення туристичної страховки після виїзду за кордон. В цьому разі є невеликі відмінності:

  • на ряд опцій накладаються триденні обмеження;
  • невідкладна допомога компенсується з моменту оформлення полісу.

ARX компенсує витрати до 50 тисяч євро

Вартість страхового поліса нижча за розмір страхового покриття. Ціна страховки безпосередньо залежить від тривалості поїздки та обраного набору опцій. Онлайн-калькулятор автоматично розраховує ціну поліса за всіма трьома програмами на вибір клієнта.

Страховка передбачає виплати у разі отруєння, загострення хронічних захворювань, гострих стоматологічних проблем, травм, отриманих внаслідок ДТП, катання на велосипеді, занять активними видами спорту на аматорському рівні.

ARX організувало онлайн-оформлення страховки за 5 хвилин.

Клієнт самостійно заповнює онлайн форму на офіційному сайті ARX. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс не вимагає спеціальної підготовки та купи документів. Відразу після оплати PDF-файл надсилається на e-mail клієнта. Дані про всі актуальні поліси клієнта та членів його сім’ї доступні офлайн у мобільному додатку MyARX. Це особливо зручно в момент перетину кордону та у поїздках до закордонних країн.

ARX виконує свої зобов’язання за договорами страхування навіть під час війни

Фінансова надійність страховика дуже важливий фактор для клієнта. З 2019 року ARX входить до великого фінансового холдингу із присутністю у 40 країнах світу. Професійний асистанс, цілодобова робота служби підтримки та швидкі виплати стандарт роботи компанії.